26
Vin, Apr

sursa foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Codin Maticiuc și polițistul brașovean Marian Godină s-au luat la harță, astăzi, după incidentul în care a fost implicat, vineri, Ilie Năstase.

Maticiuc susține, într-o postare pe Facebook, că polițiștii ar fi trebuit să fie ceva mai blânzi cu Ilie Năstase, dat fiind binele pe care l-a făcut României. Acesta a mai spus că și Nadia Comăneci „mai fumează câte un cui” și n-ar fi tocmai potrivit s-o prindem și s-o încătușăm și pe ea. Argumentele lui nu l-au convins însă, pe Marian Godină.

„Da, ştiu. Să bei la volan, unul din cele mai grave lucruri ce poţi face. Adevărat. Să te opui apoi testului nu ştiu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din ţara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu’ Trump ceva la ureche şi în drumul spre casă să oprească şi pe la Macron să-i lase o atenţie apăi nu ştiu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic şi eu. I s-a spus Nasty toată viaţa, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren şi bad boy în real life. Aşa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt şi dezavantaje, dar e tot ce avem. Şi dacă nu sunteţi de-acord, atunci vedeţi că şi Nadia mai fumează câte un cui. Când vine în ţara poate reuşim s-o surprindem și s-o încătuşăm şi pe ea. Să ştim o treabă”, a scris Codin Maticiuc, pe rețeaua de socializare.

Reacția lui Marian Godină a fost scurtă. El i-a transmis lui Maticiuc că dacă o rudă i-ar fi omorâtă de un șofer beat, nu l-ar încălzi cu nimic să afle că vinovatul este o celebritate: „Ţi-am mai zis de multe ori că scrii fain, dar de data asta prost. La volan ai o singură calitate pentru poliţişti: aceea de conducător auto. Ideal e să nu primeşti nici mai mult, dar nici mai puţin respect decât 'nea Ion de la sculerie. Ambii te pot omorî la fel pe stradă, fiind beţi la volan. Sau te-ar încălzi cu ceva că cineva drag ți-a fost omorât de o celebritate? Pe mine nu”, a scris Marian Godină.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: