26
Vin, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

UPDATE

Autoritățile din Ucraina au dat verdictul!

Amenințarea cu bombă a fost falsă. După verificarea amănunțită a celor 5 stații de metrou, acestea au fost redeschise. „Staţiile au fost verificate şi sunt deschise. Nu s-au găsit dispozitive explozive”, se arată pe pagina de Facebook a metroului din Kiev, potrivit sputniknews.com.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O alertă cu bombă a fost semnalată, astăzi, la metroul din Kiev, cu câteva ore înainte de primul fluier al finalei Ligii Campionilor, găzduită de capitala Ucrainei, informează lequipe.fr. 

Călătorii au fost evacuaţi din cinci staţii de metrou, care au fost închise, iar cercetările sunt în plină desfășurare, potrivit digisport.ro.

Cu o zi în urmă, tot la Kiev, fanii „cormoranilor”, aflați la plimbare în capitala a Ucrainei, au fost surprinși de un atac dur al unui grup format din aproximativ 20 de huligani ucraineni. Mascați și înarmați, agresorii i-au luat prin surprindere pe englezi, în timp ce fanii mâncau într-un restaurant din Kiev, aflat în vecinătatea Stadionului care va găzdui finala U.C.L. Fanii lui Liverpool au încercat să se apere, dar au fost și victim. Mulți dintre suporteri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Ne vedeam de treaba noastră şi luam cina în momentul în care a început atacul. Eu nu pentru asta am venit aici, ci pentru a vedea fotbal. Am ajuns aici de doar patru ore şi suntem atacaţi! Au sărit pe noi, a fost teribil!”, a explicat, șocat, unul dintre susținătorii englezilor, potrivit digisport.ro.

Finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool, se joacă în această seară, la Kiev, de la ora 21.45.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: