24
Mie, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

S-a încheiat finala U.C.L.!

Real Madrid este, pentru a treia oară consecutiv, CAMPIOANA EUROPEI! Real Madrid a învins-o pe Liverpool  cu scorul de 3 - 1.

GOOOOOOOOL Real Madrid!

Gareth Bale înscrie! Continuă comedia erorilor, marca Loris Karius!

Real Madrid - Liverpool 3 - 1. 

GOOOOOL EPOCAL, marcat de Bale!!! Execuţie de senzaţie! „Foarfeca” galezului, după centrarea lui Marcelo, l-a lăsat fără replică pe Loris Karius.

Zidane s-a dovedit a fi inspirat la capitolul schimbări. În minutul 62 l-a introdus pe Bale, în locul lui Isco.

Real Madrid - Liverpoool 2 - 1. 

GOOOOOL LIVERPOOOL!

Englezii egalează prin golul înscris de Mane.

GOL REAL MADRID!

S-a deschis scorul în finalaa UCL!

Real Madrid o conduce pe Liverpool, după o gafă de cascadorii râsului comisă de portarul englezilor. Benzema marchează, Real o conduce pe Liverpool cu 1 - 0.

MINUTUL 45

Finala U.C.L. a ajuns la jumătate.

Real Madrid și Liverpool se află, după primele 45 de minute, la egalitate, scor 0 - 0.

Salah și Carvajal nu mai sunt pe teren! Cei doi au plâns, după ce au părăsit, accidentați, suprafața de joc.

Egipteanul Salah nu a mai putut continua finala după un duel cu Sergio Ramos. A fost înlocuit cu Adam Lallana. Apoi, Carvajal a părăsit și el terenul, accidentat, și a fost înlocuit cu Nacho.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Lumea fotbalului este, în această seară, în sărbătoare!

ECHIPELE DE START:

Real Madrid (4-3-1-2): Keylor Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, C. Ronaldo.

Liverpool (4-3-3): Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Henderson, Milner, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.

Liverpool, care a început stagiunea cu play-off-ul de accedere în grupe, a stabilit recordul, după returul cu AS Roma, din semifinale: are 46 de goluri marcate în 14 partide, adică 3,29 reușite pe meci. Media nu este finală, pentru că mai este de disputat un meci. Britanicii au depășit-o la acest capitol tocmai pe Real Madrid, care în sezonul 2013-2014 a avut 41 de reușite în 13 meciuri - o medie de 3,15 goluri în fiecare partidă, potrivit digisport.ro.

Nicio altă echipă nu a depășit media de 3 goluri pe meci într-un singur sezon. Dacă Liverpool nu marchează în finală, în cel mai „negru” scenariu pentru ea, va rămâne cu 3,06 goluri pe meci în actuala stagiune, caz în care finalistele din acest an vor rămâne primele în acest top, dar ordinea lor se va inversa.

În această seară, Cristiano Ronaldo poate deveni primul jucător din istorie cu 5 Ligi ale Campionilor în palmares. Lusitanul are 152 de meciuri în UCL și 120 de goluri marcate.

Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos, poate deveni primul jucător care câştigă trofeul de trei ori din poziția de căpitan după Franz Beckenbauer, care a câştigat Cupa Campionilor cu Bayern Munchen în 1974, 1975 şi 1976.

„Pe Cristiano Ronaldo îl văd în formă bună, înainte de ultimul meci al sezonului. Trăiește și respiră pentru astfel de meciuri", a spus antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane.

De partea cealaltă, Jurgen Klopp a încercat să spulbere marile temeri ale fanilor lui Liverpool, având în vedere faptul că marile vedete, egipteanul Mohamed Salah și senegalezul Sadio Mane, sunt în plin Ramadan, postul sfânt al Islamului. Despre Salah, unul dintre fizioterapeuții echipei a anunțat, zilele trecute, că face o pauză joi, vineri și sâmbătă, pentru a fi în deplinătatea forțelor la finala cu Real. Acum, Klopp anunță că Salah e în formă, potrivit digisport.ro.

„Salah e în deplinătatea forțelor și orice ar trebui să fie în preziua unei finale sau a unui meci, în general. Cristiano Ronaldo și Messi au peste 30 de ani și sunt încă în formă fantastică, marchează fiecare un număr impresionant de goluri. Acum, toată lumea așteaptă să vadă cine va fi următorul. Dacă Mo poate ajunge acolo, rămâne de văzut în anii următori”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă de vineri.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool în 2005, John Arne Riise este cel care a adus trofeul din acest sezon pe stadionul Olimpiyskiy din Kiev, acolo unde va avea loc finala din această seară, de la ora 21.45.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: