29
Mie, Mar

Arhiva video

Live

sursa foto: prinBrasov.com

     Lucrările la secţiunile licitate de CFR SA pe Coridorul IV Pan-European, Curtici–Simeria–Braşov, vor fi finalizate până în 2023, a declarat miercuri Marius Chiper, directorul general al companiei, în cadrul unui eveniment organizat de către revista Capital. Lucrările de reabilitare a infrastructurii pe acest coridor vor permite viteze superioare de până la 160 km/h pentru trenurile de călători şi până la 120 km/h pentru trenurile de marfă.

Continuare ...

sursa foto: Adevarul.ro

     Un singur candidat pentru postul de adjunct al șefului I.P.J. Brașov! Potrivit purtătorului de cuvânt al I.G.P.R., Georgian Drăgan, la concurs s-a înscris un singur candidat. Este vorba despre comisarul șef Alin Pahonțu, împuternicit, în prezent, să dețină poziția de adjunct al șefului I.P.J. Brașov, pe probleme de ordine publică și siguranță rutieră. Ofițerul are

Continuare ...

MyTex.ro

                Gloria Domini – Brașovul Pascal, un festival original al Brașovului. Pentru prima dată, autoritățile vor să organizeze mai multe evenimente culturale care să promoveze valorile, principiile și tradițiile religioase și culturale ale tuturor confesiunilor din Brașov. Acestea vor fi reunite într-un festival care se va desfășura pe parcursul a două săptămâni.

Continuare ...

      Au mai rămas doar două zile până la startul oficial al ediției 2016 a Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Prima cursă a anului este Tess Rally 46. Cu ocazia acestui eveniment, mai multe segmente de drumuri naționale din județele Brașov și Prahova vor fi închise circulației publice în intervalele orare ce coincid cu desfășurarea probelor speciale ale raliului.

Continuare ...

Mai multe știri