13
Lun, Mai

Foto: Arhivă

Eveniment

Sâmbătă, polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la producerea unei altercații între două persoane, într-un târg de bunuri second-hand.

Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului a identificat victima, in varsta de 33 ani, in stare de inconstienta. Aceasta prezenta o plaga la nivelul capului.
Verificarile preliminare au condus la stabilirea semnalmentelor persoanei care ar fi comis fapta si a autovehiculului utilizat pentru a parasi locul evenimentului, indicii care au contribuit la identificarea autorului, in varsta de 38 ani.

Politistii au efectuat activitati de cautare a autorului, acesta intrand in custodia politiei in jurul orei 17.00.

În cauza, procurorul din cadrul Pachetului de pe langa Tribunalul Brasov a dispus punerea in miscare a actiunii penale pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor, in timpul audierii inculpatul recunoscand fapta.

Acesta a fost retinut in arestul IPJ Brasov, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat Tribunalului Brasov, cu propunerea de arestare preventiva. Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii in totalitate a circumstantelor producerii evenimentului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: