28
Dum, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Sâmbătă seara, în jurul orelor 22.30, pe DJ 104A, între localitațile Viștea de Sus și Victoria, o patrulă auto a polițiștilor a pornit în urmărirea unui conducător auto, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. 

Șoferul urmărit, la vederea echipajului, a întors mașina în scopul schimbării direcției de mers. În timpul urmaririi, autovehiculul aparținând politiei a fost  acroșat de conducatorul auto, fara a suferi insa avarii majore.

În cele din urmă, acesta a fost oprit, iar cu ocazia verificarilor efectuate a rezultat ca autorul, in varsta de 31 ani, din Victoria, nu poseda permis de conducere. De asemenea, in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat, context in care a fost condus la Spitalul Municipal Fagaras, in vederea recoltarii probelor biologice.

Față de suspect a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, fiind introdus in arestul Inspectoratului Județean de Poliție. Cercetarile continua, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Fagaras, in vederea determinarii tuturor circumstantelor producerii faptei si dispunerii masurilor legale.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: