27
Sâm, Apr

sursă foto: news.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 19.45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane de sex masculin ar fi sustras mai multe articole vestimentare dintr-o societate comercială din municipiul Codlea.

Au fost demarate, de îndată, activități investigativ-operative pentru identificarea și depistarea autorilor, ocazie cu care persoanele bănuite de săvârșirea faptelor anterior menționate au fost identificate ca fiind doi bărbați, cu vârste de 41, respectiv 43 ani, ambii din municipiul Codlea, județul Brașov.

Pentru probarea activității infracționale, la data de 21 decembrie 2022, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la care au participat polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Codlea și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța de judecată dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, informează I.P.J. Brașov,

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: