02
Joi, Mai

sursă foto: economedia.ro

Eveniment

Comenzile cu plata în rate au crescut cu 30%, în acest an.

Aproape un sfert dintre comenzile de Black Friday 2022 sunt achitate în rate fără dobândă, iar volumul de comenzi cu plata în rate este cu 30% mai mare faţă de ediţia de anul trecut a evenimentului cu cele mai importante reduceri din an, arată datele retailerului online evoMag, citat de Agerpres

Ponderea clienţilor care aleg să plătească produsele în rate, fără dobândă, a crescut constant în ultimii ani. În 2016, spre exemplu, doar 8% dintre clienţi optau pentru plata în rate. Este o tendinţă care va fi tot mai întâlnită în perioada următoare şi pentru care ne-am pregătit atrăgând parteneri financiar-bancari şi nebancari, ce pot oferi condiţii avantajoase de plată pentru clienţii noştri”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMag.

Retailerul online organizează, până pe 27 noiembrie, cel mai mare “Black Friday” de până acum şi oferă discounturi de până la 80%, la peste 165.000 de produse, din circa 6.000 de repere, pe parcursul a patru runde de reduceri.

În premieră, evoMag introduce cu această ocazie panouri fotovoltaice şi invertoare, pentru a veni în sprijinul nevoii consumatorilor de astfel de produse.

Compania estimează o creştere de aproximativ 10% a vânzărilor în perioada de “Black Friday 2022”, faţă de perioada similară a anului trecut.

Livrarea produselor în cele peste 3.500 de lockere easybox din ţară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienţilor să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi şi din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

evoMag este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete) şi pentru casă şi grădină, iar în urmă cu doi ani a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

 

 

Sursa: economedia.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: