01
Mie, Mai

sursă foto: obiectivbr.ro

Eveniment

La data de 07.05.2022, orele 10.17, Politia Mun. Codlea a fost sesizată telefonic, de către un angajat al unei societăţi comerciale, din Mun. Codlea, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, a observat pe camerele de supraveghere o persoană de sex masculin, care inteţioneaza să sustragă mai multe bunuri de pe rafturile magazinului.

În temeiul sesizării echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care, în proximitatea magazinului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din Mun. Codlea, despre care s-a stabilit că părăsise, între timp, incinta magazinului, având asupra sa mai multe bunuri, în valoare de 253.50 lei, ascunse in interiorul unei sacoşe.

Prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind restituite reprezentantului magazinului.

 În cauza s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, sub aspectul savarsirii infractiunii de ”furt”, fapta prev. de art. 228, alin.1 Codul penal, cu aplicarea art. 41, alin.1 Cod penal, acesta fiind reţinut şi introdus în arestul inspectoratului.

Cercetările sunt continuate în cauză sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Braşov.

 

 

Sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: