27
Sâm, Apr

Eveniment

Sindicatul Europol reclamă, luni, că licitaţiile de zeci de milioane de euro pentru noile uniforme se fac ”într-un secret total demn de filmele cu James Bond”.

”Cu surle şi trâmbiţe s-a anunţat în cursul anului 2020 schimbarea uniformelor pentru personalul Poliţiei Române. Cu toţii am aşteptat plini de speranţă şi optimism ca acest proces să fie unul de anvergură, cu multe discuţii, teste în teren, solicitări de opinii din partea poliţiştilor care chiar FOLOSESC uniforma, dezbateri etc. Din păcate, realitatea ne demonstrează că nu s-a întâmplat aproape nimic din toate acestea”.

Potrivit acestora, s-a mimat în câteva rânduri dialogul social.

”Zilele de 19 şi 20 martie 2022 ne-au conferit o mare surpriză! Neştiute de nimeni, decât de cei care trebuiau, neanunţat pe nicăieri, decât acolo unde trebuie, nepublicate anterior oricât de mult ne-am străduit să le aflăm şi chiar ne-am chinuit, dar nimeni nimic. Într-un secret total demn de filmele cu James Bond (...)”

”Nu de alta, dar ştiţi… unii dintre noi mai intrăm prin canale, prin noroaie, prin funingine şi resturi fumegânde, prin epave de autovehicule descarcerate, nu stăm prin birouri la căldură”, au mai transmis sindicaliştii.

 

Sursa: stiripesurse.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: