02
Joi, Mai

sursă foto: ARHIVA

Eveniment

Vești bune pentru brașoveni!

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov anunță că pe raza municipiului circulația cu mijloacele de transport public ale RATBV va fi gratuită, în luna septembrie, timp de 4 zile.

În perioada 9 – 12 septembrie, pe raza municipiului Brașov, acesta va fi gratuit, atât pentru brașoveni cât și pentru turiști, pe toate liniile ale RATBV.

Încurajăm folosirea transportului public și avem vești bune pentru brașoveni, dar și pentru cei care ne vor vizita județul la începutul lunii viitoare!

Adunarea Generală a Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov a hotărât astăzi că circulația cu mijloacele de transport public ale RATBV va fi gratuită în perioada 9 – 12 septembrie pe raza municipiului Brașov. Decizia a fost luată în contextul în care în această perioadă se va organiza în Brașov #Forumul Orașelor Verzi, eveniment ce presupune conferințe și acțiuni pe teme de mediu, și care își propune să determine utilizarea cu precădere a serviciilor publice de transport în comun.

Țelul nostru comun a fost și trebuie să rămână #Brașov, capitala verde a României!”, au transmis reprezentanții Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: