19
Mar, Mar

Eveniment

      Aglomerație mare la serviciul de permise de conducere și înmatriculări auto. Zeci de persoane se înghesuie zilnic în spațiul administrativ de pe strada Turnului. Îmbulzeala este de fapt la singurul ghișeu deschis în această locație de către Direcția Fiscală Brașov. Oamenii vin aici să-și plătească taxele și impozitele care nu țin de regimul auto.

     Zilnic, în prima parte a zilei, este aglomerație mare la serviciul permise de conducere și înmatriculări auto de pe strada Turnului. Foarte multă lume se înghesuie la ghișeele amenajate în această locație. Oamenii stau însă la rând la caseria Direcției Fiscale Brașov, pentru a achita diverse taxe, care de multe ori nu au legătură cu serviciul de permise de conducere și înmatriculări auto.

     Reprezentanții Direcției Fiscale Brașov spun că ghișeul de pe strada Turnului a fost special deschis pentru cei care au de achitat taxe ce țin de obținerea actelor pentru autoturisme sau permise de conducere. Problema e că în acea zonă vin foarte multe persoane care doresc să achite taxele și impozitele legate de case și terenuri. Pentru acestea există însă și ghișee în oraș. ,, Noi avem deschise caserii în mai multe puncte din oraș. Avem pe strada Lungă, pe Dorobanților, avem și la subsolul primăriei, dar avem și acea caserie de pe strada Turnului, dar în special pentru cei care își înmatriculează sau își radiază mașinile . A fost un aflux mai mare de persoane, sunt sporadice aceste cozi pentru că de la prânz încolo nu mai este așa aglomerație. ,, a declarat  Marian Voinescu, director Direcția Fiscală Brașov.

     Pentru a evita cozile formate la ghișeele de pe strada Turnului, reprezentanții Direcției Fiscale le reamintesc brașovenilor că taxele pot fi achiate și online, pe ghișeul.ro sau pe brasovcity.ro. De altfel, această metodă a început să dea roade, numărul celor care aleg să plătească online este în creștere de la un an la altul.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: