12
Dum, Mai

Foto: Arhivă

Social

Poliția Locală Brașov are nevoie de oameni. 13 posturi sunt disponibile dintre care 2 în serviciul administrativ.

Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Poliției Locale. Pentru unele posturi se susține și o probă sportivă care este eliminatorie. Poliția locală Brașov are nevoie de oameni pentru toate departamentele. Singurele posturi pentru care nu se organizează examen sportiv sunt: inspector de specialitate în cadrul Biroului Cabinet – pentru care sunt necesare studii superioare și cel de referent în Serviciul Administrativ – studii liceale obligatorii.

Pentru acestea, cât și pentru paznic la Compartimentul Pază Obiective, termenul de depunere a dosarelor este 4 septembrie 2017. Examenul scris este programat pentru 25 septembrie și interviul pentru 29 septembrie. Cine aplică pentru job-ul de paznic trebuie să treacă de proba sportivă, care este eliminatorie și se va desfășura în data de 21 septembrie.

Dacă vorbim despre sesiunea de examene pentru ocuparea posturilor de polițiști locali, data limită de depunere a dosarelor este 11 septembrie, iar locurile disponibile sunt la Serviciul Ordine și Liniște Publică, Rutieră, Poliția Turistică și Siguranță Obiective. Locuri vacante mai sunt și pentru structura Inspecție – Control și Disciplina în Construcții – posturi pentru care nu se susține testare fizică.

Data limită de depunere a dosarelor:

Inspector de specialitate – Biroul Cabinet – 4 septembrie

Referent - Serviciul Administrativ – 4 septembrie

Paznic – Compartimentul Pază Obiective – 4 septembrie

Polițiști Locali – 11 septembrie 

Articole sugerate

 



România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: