01
Vin, Mar

sursa foto: stirigiurgiu.ro

Eveniment

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă, pentru începutul lunii septembrie, temperaturi de până la 33-34 de grade în cea mai mare parte a ţării.

„Pentru data de 1 septembrie vom avea o vreme călduroasă în vestul, sudul şi local în centrul ţării, cer mai mult senin, iar temperaturile maxime vor oscila între 24 şi 33 de grade. Pentru ziua de 2 septembie, vom avea o vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu maxime între 27 şi 34 de grade. Va fi un oarecare grad al instabilităţii ridicate a vremii în vestul, nord-vestul şi centrul ţării unde, local, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, se va menţine vreme frumoasă cu cer variabil înspre senin. Pentru 3 septembrie, se va menţine vremea călduroasă în estul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil, iar în restul ţării, ne aşteptăm la averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile vor fi mai scăzute decât ziua precedentă", potrivit meteorologilor.
La mare va fi o vreme frumoasă și cer mai mult senin. Temperatura aerului se va situa între 27 şi 29 de grade, iar în apă mării între 22 şi 24 de grade, fără posibilități de ploaie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: