06
Lun, Mai

Eveniment

Weekendul plin de evenimente la Râșnov. Competiții sportive, concerte, dar și un concurs culinar, toate vor fi organizate fie în cetate fie la baza sportivă de sărituri cu schiurile. Vineri va avea loc un meci de fotbal între vechile echipe din Râșnov. Punctul culminant al evenimentelor va fi Festivalul de ZUP, o competiție culinară cu tradiție.

Vineri, de la ora 18:00, va avea loc pe stadionul de fotbal de pe Valea Cetatii, meciul „Il CLASICO” de Rasnov, între echipele OLD-BOYS, Bucegi Rasnov – Chimia Rasnov. Evenimentul sportiv a ajuns la a-V-a editie, iar in fiecare an reuneste toate fostele glorii care au evoluat de-a lungul timpului la cele două echipe de fotbal. Cel de-al doilea eveniment pregătit de Râșnov pentru acest weekend este un festival de muzică tehno, ce va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică. Evenimentul va incepe vineri de la ora 20:00 in Cetatea Rasnov , unde muzica va canta pana la ora 7:00 dimineata, si va continua de la aceeasi ora la a 2 scena care se afla la Baza Cetatii Rasnov , in interiorul Campingului de langa Stadionul de fotbal. De departe cel mai important eveniment din acest weekend  va fi festivalul de ZUP. „ Localnicii vor veni și vor participa la acest concurs. Vor  pregăti o mâncare tradițională, făcută din slănină și legume. Sâmbătă va fi proba  la care vor avea numai ingredientele impuse de juriu, iar duminică va fi ziua de gătit liber. Fiecare va pregăti ZUP-ul așa cum consideră de cuviință ” a declarat primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.

 

Ultimul eveniment, Cupa Cetate Râșnov la Biatlon, ediția a III-a pentru copii și cadeți ce va avea loc de vineri până duminică pe Valea Cărbunării. La acest eveniment vor participa aproximativ 100 de sportivi.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: