06
Lun, Mai

Eveniment

Primul tren turistic românesc a plecat în această dimineaţă din Gara Braşov!

Va face un circuit inedit prin centrul țării. 100 de turişti români au cumpărat bilet pentru această călătorie, în care vor avea parte, timp de patru zile, de experienţe culturale şi tradiţionale. Turiştii care au urcat în Transilvania Train sunt români dornici să cunoască Transilvania. Pachetele turistice au fost puse în vânzare la toate agențiile de turism din țară. În prima zi turiştii vizitează satele pitoreşti Viscri, Mesendorf , Criţ şi Ficher.

A doua zi va fi dedicată workshopurilor transilvănene, în care turiştii vor experimenta tradiţiile autentice din Transilvania, de la fierărie, teracotă, ţiglărie, până la echitaţie și biologia pajiştilor alpine. În ziua a treia trenul opreşte la Sebeş, unde va avea loc un workshop gastronomic şi un concert de orgă în Biserica Evanghelică, iar în ziua a patra la Sibiu, unde vor asista la un concert al Filarmonicii, în Piaţa Mică.

După acest traseu, trenul va ajunge înapoi în Gara Brașov. Proiectul „Transilvania Train“ este rezultatul parteneriatului dintre două agenţii de turism româneşti şi CFR Călători.

Articole sugerate


 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: