28
Dum, Apr

Jandarmeria Brasov

Eveniment

Colet suspect descoperit în parcare unui mall din cartierul Tractorul. Pachetul a fost găsit de jandarmii care patrulau în zonă. Imediat locația a fost izolată și au fost anunțate echipele de intervenție. Au sosit imediat polițişti, pompieri, jandarmi, dar şi reprezentanţi a ambulanţei. Aceesta a fost scenariul unui exercițiu amplu comun al forțelor de intervenție din Brașov.

Efectivele I.S.U. Brașov au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, pentru stingerea  incendiului izbucnit în parcarea complexului commercial, ca urmare a detonării coletului suspect. În apropiere a fost reperat și un autoturism capcană. Șoferul a fost somat de forțele de ordine și ulterior neutralizat.



Până pe 25 mai, în municipiul Brașov se vor desfășura mai multee exerciții de pregătire ale structurilor de ordine și siguranță națională ale județului Brașov. În cazul în care brașovenii asistă întâmplător la unul dintre aceste exerciții, cetățenii sunt rugați să respecte cu strictețe indicațiile forțelor de ordine din teren.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: