03
Vin, Mai

Eveniment

România a ajuns din nou subiect de discuție în presa internațională, dar și pe internet. De data aceasta, obiectivele turistice sunt în centrul atenției. Castelul Contelui Dracula de la Bran și Vulcanii Noroioși sunt doar două dintre locațiile promovate și lăudate de celebra revistă americană de călătorii National Geographic Travel.

De la legenda Castelului lui Dracula la neobişnuiţii Vulcani Noroioşi, România este o ţară plină de surprize, scrie National Geographic Travel în prezentarea unui scurt videoclip dedicat ţării noastre, postat pe pagina oficială de Facebook.



Printre zonele prezentate de americani sunt Constanţa, principalul port al României la Marea Neagră, Carpaţii care formează un arc de-a lungul unor părţi importante din Europa ce acoperă aproape o treime din țara noastră și Castelul Bran, sursa de inspiraţie pentru locuinţa fictivă a Contelui Dracula. O altă surpriză pe care o oferă România sunt Vulcanii Noroioşi din Munţii Buzăului, o formaţiune geologică rară. Filmul a fost distribuit de peste două mii de ori şi a atras sute de comentarii, în care internauţii laudă România şi propun şi alte obiective care merită vizitate în ţara noastră.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: