28
Dum, Apr

economica.net

Eveniment

Transilvania Train va pleca din Braşov pe 31 august într-un tur al oraşelor din regiune. Turişti români şi străini vor descoperi vinurile, gastronomia locală, meşteşugurile şi istoria locurilor.

60% la sută din capacitatea de pe primul tren turistic din România a fost deja rezervată, iar cei care încă nu s-au decis pot beneficia de reduceri de 20% la pachete. 

Transilvania Train este primul tren turistic din România, un concept pus la punct de agenţiile de turism Globe 365 şi Free Spirit Travel. Aflat la prima ediţie, trenul va porni din gara Braşov pe 31 august şi timp de patru zile va purta turiştii într-o călătorie în Sighişoara, Mediaş, Alba Iulia, Sebeş şi Sibiu.

 

Pachetul turistic de patru zile a fost lansat în urmă cu două luni şi circa 70 de turişti, printre care şi străini şi-au rezervat deja locuri în Transilvania Train. În plus, mai sunt nouă locuri disponibile pentru care s-a aplicat o reducere de 20% din tariful pachetelor.

 

Turiştii au la dispoziţie două pachete, la preţurile de 780 şi 650 de euro/persoană, iar pentru nouă locuri, organizatorii au aplicat o reducere de 20%. Diferenţa dintre cele două oferte este dată de tipul de hotel la care sunt cazaţi turiştii: de patru sau trei stele.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: