26
Vin, Apr

Eveniment

Andrew Tate uimește din nou.

Unul dintre frații milionari a spus că cea mai mare povară pe care o resimte după gratii este privarea de ”cea mai mare superputere pe care o au bărbații”. Mesajul l-a transmis în mediul online din închisoare. 

Deși Andrew Tate se află după gratii de mai bine de 30 de zile, in mediul online apar frecvent mesaje postate în numele lui.

Pe grupurile de chat ale aplicației The Real World, pe care o folosesc cursanții de la școala fraților, Hustler's University, a fost postat un nou mesaj.

Cea mai mare povară din închisoare este să fii privat de cea mai mare superputere pe care o au bărbații. Fiecare dintre voi, cei care citiți aceste rânduri, aveți libertatea de a vă canaliza toate emoțiile în acțiuni pozitive. Dacă ești prea stresat pentru a dormi? Lucrează. Deprimat de situația în care te afli? Schimb-o. Ești supărat că te-a părăsit iubita? Du-te la sală”, se arată în postarea citată.

Potrivit unor surse neoficiale, postările ar fi făcute de managerul lui Andrew Tate.

Frații Andrew și Tristan Tate, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 în dosarul în care sunt cercetați pentru trafic de persoane și viol, rămân în arest până pe 27 februarie. 

 

 

 

sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: