27
Sâm, Apr

sursa foto: cronicaromana.net

Eveniment

Simona Halep a suferit o accidentare la glezna piciorului stâng în timpul partidei disputată la Australian Open, în această dimineață, contra australiencei Destanee Aiava.

Halep a câștigat primul set cu scorul de 7 la 6, iar în cel de-al doilea, deși accidentată, s-a mobilizat exemplar și a reușit să-l câștige, scor 6 la 1.

Simona Halep a declarat, marţi, după accidentarea suferită în meciul cu Destanee Aiava, că este îngrijoartă deoarece a mai avut probleme la gleznă. Halep s-a accidentat la aceeaşi gleznă în 2014, în meciul disputat chiar cu viitoarea adversară de la Melbourne, Eugenie Bouchard, în semifinalele turneului de la Wimbledon, pierdut de sportiva română, cu scorul de 6-7 (5), 2-6. Halep s-a accidentat atunci la scorul de 2-2, în primul set.

"A fost destul de greu, ea a început bine meciul, dar am luptat să revin şi mi-am spus că nu trebuie să pierd niciun punct şi să cred că pot câştiga. Am făcut tot ce am putut,  în setul secund am fost speriată un pic din cauza accidentării, dar apoi am reuşit să deschid terenul mai bine. Sunt îngrijorată un pic, am mai avut multe accidentări înainte, o să văd cum merge după recuperare, este foarte important un tratament, să fac ceva şi să văd cum evoluează", a declarat Halep, marţi, la interviul acordat lui Alex Corretja de la Europsort, conform News.ro.

Sorana Cîrstea a câștigat, tot în această dimineață, partida contra Zarinei Dyas, scor 5-7, 6-4, 6-3. Sorana a obținut victoria la cea de-a șaptea minge de meci,. Simona Halep joacă, în aceste momente, contra australiencei Destanee Aiava, 193 WTA. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: