17
Vin, Mai

sursă foto: digi24.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 16.10, o persoană de sex masculin ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale, situată în municipiul Brașov.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 60 ani, din județul Vaslui, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunerea de arestare preventivă pentru bărbat, această propunere fiind admisă de către instanță, astfel dispunându-se măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, informează I.P.J. Brașov.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: