02
Joi, Mai

sursă foto: playtech.ro

Eveniment

Acțiune organizată și desfășurată de către polițiștii brașoveni.

La data de 11 ianuarie 2023, în intervalul orar 10.00 – 11.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier și Secțiile 1 – 5 Poliție au organizat și desfășurat o acțiune tip „BLITZ” pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca scop verificarea respectării de către pietoni a normelor legale în vigoare incidente domeniului rutier, precum și verificarea respectării acestora de către toți participanții la trafic.

Totodată, s-a acționat în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare totală de peste 4.300 lei, fiind reținute două certificate de înmatriculare.

Dintre cele 43 de sancțiuni contravenționale, 32 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abateri săvârșite de către pietoni și 11 sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea altor prevederi legale privind circulația pe drumurile publice, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: