19
Dum, Mai

sursă foto: jurnalul.ro

Eveniment

O companie de transport aerian din India a uitat 55 de pasageri pe pista aeroportului din Bengalore, în timp ce avionul lor a decolat spre New Delhi.

În aeronavă se aflau, însă, și bagajele lor. Oficialii aeroportului au transmis că a fost o eroare de comunicare.

Compania de transport aerian „Go First” este vizată de o anchetă a autorității indiene de reglementare în domeniul aviaţiei.

Trebuie să prezinte un raport privind modul în care 55 de pasageri au fost uitaţi într-un autobuz pe pista aeroportului din Bengalore în timp ce zborul lor a decolat spre New Delhi.

Pasagerii aveau cărţile de îmbarcare şi etichetele pentru bagaje, însă bagajele lor au plecat cu zborul planificat, în timp ce ei au fost lăsaţi la sol.

Reprezentanții companiei de transport au explicat că oamenii au rămas pe pistă în urma unor „probleme de comunicare” între personalul de la sol şi echipaj.

În cele din urmă, 53 de pasageri au fost preluaţi de un zbor operat 4 ore mai târziu de o altă companie aeriană, iar doi au optat pentru rambursarea banilor plătiți pe bilete.

Pentru noua cursă, au fost duşi înapoi la terminal, li s-au eliberat noi cărţi de îmbarcare şi au fost nevoiţi să treacă din nou prin controlul de securitate.

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: