27
Sâm, Apr

sursa foto: Primăria Brașov

Eveniment

Primăria Brașov se alătură campaniei globale „Lights for Ukraine" și va stinge, simbolic, pentru un minut, luminițele din bradul din Piața Sfatului.

UPDATE:

Reprezentanții primăriei Brașov s-au răzgândit cu privire la ziua în care se vor stinge luminițele din bradul ce se află în Piața Sfatului astfel, ca mâine, 24 Decembrie 2022, la ora 20:00, timp de un minut cei aflați în zonă nu se vor putea bucura de luminițe.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei în parteneriat cu platforma United24, a lansat acțiunea globală "Lights for Ukraine", prin închiderea simbolică a luminilor în locaţii iconice din întreaga lume. Obiectivul inițiativei este de a atrage atenţia asupra situaţiei din Ucraina, în special asupra întreruperilor de curent pe scară largă cauzate de loviturile masive cu rachete ale Rusiei asupra infrastructurli energetice critice a Ucrainei.

Pentru prima dată, o astfel de acțiune a fost implementată în cadrul concertului ,,Notes from Ukrainen“ de la Carnegie Hall, New York, cu ocazia centenarului interpretării „Carol of the Bells" a compozitorului ucrainean Mykola Leontovych în SUA.

Solicitarea de a ne alătura acestei inițiative a venit din partea Ambasadei Ucrainei la București.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: