20
Lun, Mai

sursă foto: agrobiznes.md

Eveniment

Astăzi vremea va fi în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a ţării valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe în zona montană. Urmează o săptămână cu temperaturi ceva mai scăzute, dar și cu ploi.

In general, temperaturile la mijlocul zilei vor fi intre 16 si 20 de grade, posibil cu valori mai coborâte in funcție de jocul nebulozității de la o zi la alta si de la o regiune la alta, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Gabriela Băncilă, director în cadrul ANM.

Aceasta săptămâna nu va mai fi la fel de însorită ca sfârșitul săptămânii trecute. Vor fi sisteme noroase care vor traversa tara - in partea de sud-vest, in zonele de munte, regiunile centrale si, izolat, in celelalte regiuni. 

Potrivit meteorologului, este foarte posibil ca, spre sfârșitul săptămânii și începutul săptămânii viitoare, să observam din nou o creștere a temperaturilor spre valori comparabile cu cele înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, până la 25 de grade.

"Sunt temperaturi destul de normale - cele de 25 de grade - si poate ca nu vom resimți atât de mult scăderea valorilor termice de la mijlocul zilei pentru ca nopțile vor fi mai calde, pe fondul sistemelor noroase. Însa aceste sisteme vor determina si o parte buna, aceea ca temperaturile noaptea vor fi mai ridicate", a mai spus Gabriela Băncilă. 

 

 

Sursa: realitatea.net

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: