17
Vin, Mai

sursă foto: digi24.ro

Eveniment

Angajații CFR Călători vor primi salarii mai mari, de la 1 iunie.

Potrivit noului contract colectiv de muncă, salariile de bază brute vor fi majorate cu 10 procente. În plus, vor primi și tichete de masă în valoare de 20 de lei pentru perioada 1 iunie - 30 noiembrie. De aceste creșteri vor beneficia peste 11.200 de angajați ai CFR Călători. Reprezentanții companiei susțin că majorările salariale sunt bazate pe creșterea eficienței și productivității muncii prestate.

Administraţia CFR Călători şi organizaţiile sindicale reprezentative au semnat, la sediul CFR Călători, noul Contract Colectiv de Muncă la nivel de unitate, printre beneficii fiind prevăzute majorarea cu 10% a salariilor de bază brute, precum şi acordarea tichetelor de masă în valoare de 20 de lei pentru perioada 1 iunie - 30 noiembrie.

Cei 11.260 de angajaţi CFR Călători vor avea următoarele beneficii în urma semnării noului CCM: majorarea cu 10% a salariilor de bază brute de la data înregistrării CCM la ITM, precum şi acordarea tichetelor de masă în valoare de 20 de lei pentru perioada 1 iunie 2022 - 30 noiembrie 2022, iar începând cu data de 1 decembrie 2022 tichetele de masă se vor acorda la valoarea maxima prevăzută de legislaţia în vigoare, dar nu mai mult de 30 lei/tichet.

 

 

Sursa: relitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: