17
Vin, Mai

Eveniment

Cu siguranță ai auzit de ponturi dacă ești parior.

Ponturile în general sunt date de tipsteri. Tipsterii sunt analiști de pariuri care, în general, sunt pariori experimentați și care știu să analizeze un eveniment sportiv. Tipsterii sunt acei analiști care oferă informații și pronosticuri despre evenimente sportive virtuale, iar majoritatea tipsterilor percep o sumă de bani pentru a oferi aceste informații.

Trebuie să știi că există și multe înșelătorii pe internet. Cu siguranță ai auzit de ponturi sigure. Acestea nu există. Atunci când vorbim de pariuri, nu există pariuri sigure 100%. Dacă un presupus tipster susține că oferă ponturi sigure contra unei sume de bani, aceasta este o înșelătorie și trebuie să te ferești de ea. Dacă acel tipster ar deține ponturi sigure, ar paria el singur și s-ar îmbogăți, nu ar cere bani pe internet contra acelor ponturi.

Tipsteri reali care oferă informații valoroase

Există, în schimb, tipsteri reali care oferă informații valoroase pariorilor care nu știu să analizeze un meci. Aceștia se bazează pe ani de experiență și au o intuiție mult mai bună având un istoric în pariere. Este important să analizezi veridicitatea și experiența unui tipster.

Tipsterii care se respectă oferă informații despre experiența lor și au în portofoliu reușite impresionante. Adesea ei recomandă casele la care pariază. De multe ori o să vezi referințe către deschidere de conturi la casele mai noi de pariuri, cum este inregistrare Winbet. De asemenea, despre fiecare tipster important există și informații sau recenzii oferite de pariorii care au apelat la serviciile acestuia. Acolo îți poți da seama dacă pariorii au fost mulțumiți de pronosticurile oferite de tipster sau dacă acesta nu este atât de bun precum pretinde.

Analizează evenimentele sportive

Avantajul pe care îl oferă un tipster este acela că, spre deosebire de pariorii obișnuiți, tipsterul alocă majoritatea timpului analizând evenimentele sportive și este la curent cu toate schimbările care apar.

Tipsterii sunt utili atât pariorilor amatori, cât și pariorilor care nu au timp sau chef să analizeze evenimentele pe care vor să parieze. Un tipster are o gândire logică, are răbdare și alege să parieze echilibrat folosind un money management foarte bine pus la punct. În acest fel, dacă găsești un tipster bun, nu îți vei pierde balanța într-o zi sau din 2/3 pariuri.

Analizează corect evenimentele

Deși la început, tipsterii erau priviți sceptic de către pariori, de-a lungul timpului s-a dovedit că anumiți tipsteri au avut dreptate și au analizat corect evenimentele pentru care au oferit pronosticuri. În acest sens, există tipsteri care au chiar mii de pariori care țin cont de sfaturile și ponturile oferite.

Există, în schimb, și tipsteri care sunt la început și oferă informații gratis pentru a crește în popularitate și pentru a-și crea o comunitate de pariori până să ajungă să obțină profit din această activitate. Așa au început majoritatea tipsterilor până au ajuns să construiască comunități chiar de zeci de mii de pariori care să plătească pentru informațiile oferite.

Devin-o mai întâi parior profesionist

Dacă vrei să devii un tipster, trebuie să ajungi mai întâi un parior profesionist. Acest lucru necesită dedicare și implicare. Trebuie să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în sportul pe care vrei să te axezi și să știi să faci o analiză corectă a evenimentelor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: