20
Lun, Mai

Eveniment

Din data de 11 aprilie a intrat în vigoare Regulamentul privind analiza şi soluţionarea plângerilor referitoare la încălcarea Legii nr. 202/2016 privind integrarea sistemului feroviar din România în spaţiul feroviar unic european.

Consiliul Naţional de Supraveghere din Domeniul Feroviar, în calitate de organism de reglementare naţional unic, doreşte să încurajeze orice solicitant să formuleze o plângere atunci când este cazul, pentru a semnala posibile încălcări prevăzute la art. 56 alin. (2) şi (3) din Lege.

Etape procedurale

Plângerile şi sesizările referitoare la posibile încălcări ale Legii sunt transmise preşedintelui Consiliului Naţional de Supraveghere din Domeniul Feroviar, după înregistrarea acestora la registratura generală a Consiliului Concurenţei.

Preşedintele Consiliului Naţional de Supraveghere din Domeniul Feroviar repartizează spre soluţionare actele prevăzute la alin. (1) structurii organizatorice care asigură aparatul tehnic necesar desfăşurării activităţii Consiliului Naţional de Supraveghere din Domeniul Feroviar, structură prevăzută la art. 55 alin. (16) din Lege, denumită în continuare structură de specialitate, consemnează clubferoviar.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: