05
Dum, Mai

Eveniment

Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov se află în cercetare un dosar penal în urma decesului primarului din comuna Jibert.

La autopsie s-a constat decesul datorită instalării peritonitei, ca urmare a ruperii intestinului, după aplicarea unor lovituri.

În data de 24.03.2022, primarul împreună cu alți colegi consilieri locali au mers la un local unde s-au consumat băuturi alcoolice. Seara în jurul orelor 23, petrecerea s-a mutat acasă la unul dintre consilieri. Aici, alesul local a fost lovit cu pumnul în față, a căzut de pe scaun și a primit mai multe lovituri cu piciorul în zona torace-abdomen.

După incident, victima s-a prezentat la spital, a refuzat internarea și a mers la domiciliu în așteptarea rezultatelor analizelor. La puțin timp, datorită intestinului rupt, s-a instalat peritonita și alesul local a decedat.

Până la acest moment, în dosar este un singur inculpat.

Pe această cale, redacția BrasovTV.com transmite CONDOLEANȚE familiei și mulțumiri Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru buna politică de transparență media.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: