18
Sâm, Mai

Eveniment

Copiii dintr-o grădiniță, la un pas să fie scoși în stradă!

"Educația, bătaia de joc a administrației USR.

Primarul Allen Coliban demonstrează pe zi ce trece că nu are nicio legătură cu administrația locală! Pe lângă faptul că într-un an și jumătate scurs de la alegerile locale nu a reușit să iasă în evidență cu proiecte de interes comunitar, primarul a reușit contraperformanța de a-și bate joc de învățământul brașovean. Astăzi am aflat cu stupoare că cei din conducerea Grădiniței nr. 13 din Brașov au primit somație de executare silită, iar începând cu data de 1 aprilie 2022 ar trebui să părăsească clădirea unde funcționează unitatea de învățământ.

Atât clădirea, cât și terenul, ar urma să fie vândute. Culmea este că, deși cunoșteau bine situația juridică a clădirii și a terenului, reprezentanții Primăriei Brașov, în frunte cu primarul Allen Coliban, nu au binevoit să informeze și conducerea grădiniței de aceste probleme. Mai mult decât atât, nu au găsit soluții și nu au luat nicio măsură pentru a nu se ajunge în această situație critică. Dacă la începutul mandatului, primarul Allen Coliban avea o scuză, acum vorbim despre 1 an și jumătate scurs, timp în care nu s-a făcut nimic.
Incompetența administrativă își spune cuvântul pe zi ce trece. Să nu uităm că Municipiul Brașov este singura localitate din județ care nu a fost în stare să furnizeze ”lapte și corn” copiilor din unitățile de învățământ, așa cum ar fi fost normal. Se încheie anul școlar 2021-2022, iar elevii încă așteaptă ca primarul Allen Coliban și viceprimărița Flavia Boghiu să implementeze acest program.

De altfel, viceprimărița a fost și cea care s-a lăudat pe Facebook încă de anul trecut că elevii vor primi ”mâncare sănătoasă”. Ce au primit copiii brașoveni? MINCIUNI!
Tot în categoria de ”eșec” administrativ intră și mult discutata creșă de pe strada Apollo. Lucrările la această unitate au fost finalizate încă de anul trecut. Primăria Brașov chiar a anunțat că se vor face înscrieri pentru anul școlar 2021-2022. Numai că, administrația Coliban nu a fost în stare în mai bine de un an să rezolve problema branșamentelor la rețelele de electricitate și gaze naturale.
Domnule Coliban, chiar nu vă pasă deloc de educația copiilor noștri?", a transmis s
ubprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: