18
Sâm, Mai

Eveniment

Sâmbătă, 2 aprilie, la ora 12, în Piața Unirii din Brașov, va avea loc startul celei de-a IX-a ediții a Semimaratonului Brașov Intersport.

Concursul este  organizat de asociația Club Sportiv 21. La start sunt așteptați 1600 de sportivi profesioniști și amatori, care vor concura la una dintre cele doua probe: semimaraton (21 km) sau cros (10 km).

Traseele de alergare sunt în jurul Brașovului, în zonele Schei, Tâmpa, drumuri forestiere sau marcate, iar zona de start și sosire va fi în Piața Unirii. La organizarea concursului participă și 160 de voluntari, liceeni și studenți brașoveni.

În acest an, în parteneriat cu Asociația Magic, se susține un proiect care își propune construirea unui loc de joaca la spitalul de copii din Brașov. Proiectul este în desfășurare și are ca termen de finalizare vara anului 2022.

Sumele necesare sunt strânse cu ajutorul donatorilor. Asociația Magic va fi prezentă cu mascote, zâne și eroi de poveste, cu truse de culori pentru face-painting, cu baloane modelate și poze vesele – joacă și bucurie, pentru copiii participanților la semimaraton și pentru toți doritorii prezenți, informează echipa Semimaraton Brașov Intersport.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: