18
Sâm, Mai

Eveniment

Preţul carburanţilor a explodat din nou!

După scumpirea cu 4 bani/l de miercuri, Lukoil a majorat cu alți 9 bani, joi prețul motorinei la stațiile din București, de la 7,95-7,98 lei/l la 8,04-8,07 lei/l. Compania care deține rafinăria Petrotel a ieftinit în schimb cu 2 bani/l benzina, pentru a doua zi consecutiv, de la 7,7-7,75 lei/l la 7,68-7,73 lei/l. Și liderul pieței, OMV Petrom, a majorat miercuri seară prețul motorinei în stațiile Petrom din capitală cu 3 bani/l, de la 8-8,09 lei/l la 8,03-8,12 lei, după ce în noapte precedentă o scumpise cu 10 bani/l, consemnează RTV.

În ritmul acesta, încet, ”cu pași mărunți”, prețurile au tendința să treacă pragul de 10 lei/l, pragul vehiculat în plin asalt al benzinăriilor. Sperăm noi că ”nu se va întâmpla noaptea ca hoții”!

În schimb, marea majoritate a preferat să-și blameze proprii concetățeni speriați. De fapt, s-a omis lipsa de reacție și informare a autorităților. Cum de altfel, nu observăm cum merg și au mers în sus, tot cu pași mărunți, și prețurile la energie.

Concluzionăm noi, pentru cititorii noștri, NU OAMENII SUNT DE VINĂ, ci autoritățile care uneori nu acționează pentru și în interesul propriului popor.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: