11
Sâm, Mai

foto: bihoreanul

Eveniment

Un adolescent de 16 ani ar fi fost lovit de un om al legii, chiar în sediul postului de poliție.

Copilul spune că în urma unei altercații la școală, a fost chemat să dea explicații la poliție, iar agentul l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele.

Incidentul s-a petrecut într-o comună din Prahova, la Secția de Poliție din Urlați.

„A venit mama copilului aceluia care ar fi zis că l-am agresat noi și a zis că la 2 sunt chemat la postul de Poliție. Am terminat școala și am lăsat ghiozdanul acasă și m-am dus la post. Domnul polițist a zis să îl aștept afară. A venit, m-a băgat în post și a început să mă ia la pumni și la picioare. A zis să scot tot ce am în buzunar. Mi-a dat cu picioarele în spate, cu pumnii în piept, cu palme peste față”, a povestit adolescentul agresat.

„În cursul zilei de azi, o femeie din comuna Gornet Cricov a solicitat intervenția unui echipaj medical, întrucât, fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de către polițiști.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie a.c., minorul în cauză a fost invitat la sediul unității de poliție în vederea consilierii acestuia, cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unități de învățământ.

Față de aspectele sesizate, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.” au precizat polițiștii.

Mama băiatului este revoltată și vrea ca vinovatul să plătească.

 

Sursa: RTV


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: