02
Joi, Mai

Eveniment

Premiera, pe țară, a spectacolului „Robin Hood” va avea loc sâmbătă (26/03) și duminică (27/03), de la orele 10.30 și 12.30.

Regia și scenariul sunt semnate de GEO BALINT, scenografia TOMOS TÜNDE, muzica CIPRIAN MANTA.

Din distribuție fac parte actorii: Alexandru Dobrescu, Adrian Dobrescu, Adrian Iuga, Marius Stroe, Erika Mihaly, Alexandra Dumitrescu, Cecilia Negru, Anca Badea și Dan Zorilă.

Despre acest spectacol, regizorul Geo Balint povestește:

„De ceva ani nu mai fac spectacole pentru o anumită categorie de vârstă, pentru copii sau pentru adulţi. Pentru teatrul de animaţie fac spectacole de familie: pentru copii, părinţi şi… bunici! Cred că esenţial este să spui o poveste, să emoţionezi… Cred că teatrul a început cu povestitorul... cu măcar un spectator - cel care te ascultă... Cred că este prima formă de TEATRU.

ROBIN HOOD” făcut la Teatrul ARLECHINO Brașov (premieră pe țară!) este, sper, încă o poveste cu ingredientele necesare unei „MINIMA MORALIA”. Am revenit cu drag la Brașov și am regăsit aceeasi echipă de OAMENI și ACTORI PROFESIONIȘTI! Surpriza acestui spectacol este că eroii/personajele cunoscutei povești sunt ... ANIMĂLUȚE! Povestea fără de sfârșit continuă!

Bucurați-vă de TEATRU și slujitorii lui!” - Geo Balint, regizor

Prețul unui bilet pentru un spectacol în premieră este de 35 lei și poate fi achiziționat online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului: miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Spectacolul este despre prietenie și iubire, reprezentat într-o manieră veselă, antrenantă, plină de culoare, muzicală, interactivă și se adresează copiilor cu vârsta de 4+, cu o durată de 45 minute.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: