06
Lun, Mai

Eveniment

Primăria Brașov are 7 consilieri juridici angajați.

Brașovenii trebuie să știe că cel care s-a bătut cu pumnul în piept și a promis transparență este chiar cel care calcă în picioare orice principiu legat de transparență, dezbatere și, mai ales, de cheltuirea banilor brașovenilor.

Din nou, Primarul Coliban a refuzat să ne spună astăzi sumele ce vor fi alocate contractelor de reprezentare juridică.

Practic, acesta a vrut să votăm în orb alocări de bani, pentru servicii juridice care sunt acoperite deja de aparatul de lucru al Primăriei și pentru care inclusiv directorul juridic al Primăriei nu vede necesitatea.

În contextul apariției de astăzi în spațiul public a unor contracte de reprezentare juridică (de casă) încheiate de Primărie, în litigii în domeniul urbanismului și construcțiilor în valoare de peste 160 000 euro, am cerut în sedința de Consiliu o situație (LA ZI) a tuturor contractelor de consultanță, asistență juridică și reprezentare aflate în derulare, sumele alocate, antamate pentru acestea (toate documentele justificative plus facturi). Noi, consilierii locali trebuie să cunoaștem adevărul și modul de cheltuire a banului public! Și toți brașovenii!

Cui vreți să dați bani, dle Coliban? Prietenilor de partid așa cum ne-ați sau v-ați obișnuit.

PSD nu ia parte la această sfidare a brașovenilor si se opune cheltuirii banilor publici. Avem încredere în juriștii Primăriei și suntem convinși că aceștia își vor face treaba pentru care sunt plătiți, a declarat liderul grupului de consilieri locali ai PSD, Alexandra Crivineanu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: