20
Lun, Mai

Eveniment

ANI a formulat noi acuzații pentru falsul în declarațiile de avere, pe care le-a înaintat parchetului.

Agenția Națională de Integritate a constatat indicii referitoare la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații sau existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate, în cazul a 6 foști sau actuali funcționari publici cu statut special, după cum urmează:

- BĂRDAN SORIN, Funcționar public cu statut special (polițist) în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea - AVERE NEJUSTIFICATĂ ȘI SESIZARE PARCHET, 99.104 lei nejustificați din diferență avere dobândită – venituri realizate.

- PATRIANU DANIEL, Funcționar public cu statut special - Șef serviciu la Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne - SESIZARE PARCHET, 142.617 lei nedeclarați din jocuri de noroc.

- NICOLA SILVIU–COSTINEL, Funcționar public cu statut special - inspector de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu - SESIZARE PARCHET, 40.724 Lei nedeclarați din jocuri de noroc.

- EPURE ELIODOR-ION, Funcționar public cu statut special - agent șef de poliție în cadrul Formațiunii Rutiere a Poliției orașului Pantelimon - I.P.J. Ilfov - SESIZARE PARCHET, 35.604 lei nedeclarați din jocuri de noroc, dobânzi, dividende.

- BOGDAN ION, fost Funcționar public cu statut special cu funcție de conducere (director) în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Centrul de Formare Inițială și Continuă - SESIZARE PARCHET, 13.211 lei nedeclarați din jocuri de noroc.

- FLORIȘTEAN ADRIAN, Funcționar public cu statut special (agent de poliție) în cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației - SESIZARE PARCHET, 3.160 lei nedeclarați din jocuri de noroc.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: