09
Joi, Mai

sursa foto: adevarul.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 07 februarie a.c., în jurul orei 17:00, mai multe persoane necunoscute, de sex masculin, ar fi sustras materiale neferoase dintr-o hală dezafectată a unei societăți comerciale din municipiul Brașov.

Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 41 ani, toți din localitatea Teliu, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Locale Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: