07
Mar, Mai

sursă foto: facebook/Adrian Ioan Veștea

Eveniment

Arta, muzica, spectacolele şi festivalurile renasc în judeţul Braşov după un an de pandemie, prin intermediul evenimentelor culturale pe care Consiliul Judeţean Braşov le susţine financiar în anul 2021.

Din bugetul de 1.600.000 de lei care a fost alocat finanţării nerambursabile a proiectelor realizate de asociaţii şi organizaţii culturale, Consiliul Județean reuşește să asigure fonduri însemnate pentru nu mai puţin de 27 de evenimente, unele dintre ele devenite tradiţionale, care vor însufleţi viaţa comunităţilor locale ale judeţului Braşov.

Lista completă a proiectelor câştigătoare în urma procedurii de selecţie, precum şi alte informaţii de interes despre acest subiect găsiţi aici: https://site.judbrasov.ro/.../1624959664_Comunicat%201...

La această listă impresionantă de evenimente se adăugă şapte festivaluri pe care autorităţile publice locale şi instituţiile de cultură din judeţ şi-au propus să le desfăşoare în acest an, pentru realizarea cărora Consiliul Judeţean asigură o finanţare totală de 105.000 lei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: