19
Dum, Mai

sursă foto: Salvamont Brașov

Eveniment

În cursul nopții de ieri, 30.05.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină într-un caz de agresiune, petrecut la Peștera de Lapte.

"Aici o persoană a fost înjunghiată în zona gatului. O echipă formată din salvamontiști, jandarmi montani, politiști și angajați SMURD, s-au deplasat la locul evenimentului, unde au găsit victima, cu vârsta de 23 de ani, cu o hemoragie masivă.

După ce i s-a acordat primul ajutor aceasta a fost coborâtă, urmând ca o ambulanță să o transporte, mai departe, către unitatea spitalicească", potrivit reprezentanților Salvamont Brașov.

"Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar de poliție Alina Ivan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: