18
Sâm, Mai

Eveniment

Foerch România, parte a grupului german Theo Forch GmbH, marchez un pas important în dezvoltarea activității sale prin construirea unui nou sediu administrativ, precum și a unui nou depozit în municipiul Săcele.

Noua construcție se va desfășura pe o suprafață de peste 4.000 metri pătrați, dintre care 3.000 de metri vor reprezenta noul depozit și peste 1.000 de  metri pătrați constituie partea de birouri, săli training și de ședințe. Sediul va avea o arhitectură modernă, incluzând soluții inovatoare, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, amenajarea acestuia presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro din finanțare proprie.

Noua corporație va încorpora activitatea celor 35 de angajați pe care îi avem în prezent la Brașov, dar în același timp, va avea capacitatea necesară pentru dublarea acestora.

În decursul celor peste 55 de ani de existență, compania Foerch și-a extins activitatea, din Germania, la nivel global, ajungând să întrunească o echipă de peste 3.370 de angajați cu filiale în 22 de țări în Europa și peste 55 de filiale sau firme partener în întreaga lume. În România, compania își desfășoară activitatea din anul 2008.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: