07
Mar, Mai

Eveniment

Raluca Turcan - ministrul Muncii a anunțat, marți, că nu s-a discutat încă despre creșterea vârstei de pensionare.

Discutăm constant despre opțiunea de a rămâne în viața activă, ceea ce este total diferit”, a spus Raluca Turcan, marți.

Ministrul Muncii a declarat că nu s-a discutat despre creșterea vârstei de pensionare. Ministrul Muncii a spus că va fi opțională creșterea vârstei de pensionare, fiecare om va putea opta dacă rămâne mai mult în câmpul muncii.

Respingem orice speculație și, mai ales, amatorismul unor oameni politici care, fie folosesc documente de lucru, fie merg pe vechea tehnică a dezinformării și încearcă să sădească o stare de tensiune în rândul oamenilor.

Reformele se asumă, se pregătesc și se prezintă la Ministerul Muncii. Așadar toate informațiile de detaliu legate de aceste componente, vrem să le prezentăm astfel încât atunci când oamenii primesc niște informații, acelea să fie corecte, să nu mai fie interpretate și să se creeze o stare de tensiune.

Ca să fie foarte limpede în privința vârstei de pensionare: nu s-a discutat creșterea vârstei de pensionare. Discutăm constant despre opțiunea de a rămâne în viața activă, ceea ce este total diferit. O opțiune poți să faci și acum, doar că ai nevoie de acord și să rămâi mai mult la muncă de la an la an”, a spus Raluca Turcan.

 

sursa: realitatea.net

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: