02
Joi, Mai

sursă foto: ARHIVA

Eveniment

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere.

1. La data de 18 mai 2021, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic, pentru control, o tânără, în vârstă de 26 ani, care conducea un autovehicul pe DN73A, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătoarei auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

2. Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furtul în scop de folosință” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 18 mai 2021, în jurul orei 08.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 18 ani, care conducea un autovehicul pe DJ104C, pe raza localității Recea din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autovehiculul condus aparține tatălui persoanei în cauză, acesta fiind utilizat la momentul opririi fără consimțământul celui dintâi.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: