08
Mie, Mai

sursă foto: unimedia.info

Eveniment

Naomi Osaka s-a calificat în finala de la Australian Open 2021 după un meci fără istoric, de două seturi, cu Serena Williams (6-3, 6-4).

Disputa dintre japoneza Naomi Osaka (locul 3 WTA) și Serena Williams (locul 11 WTA) a ținut capul de afiș în această penultimă fază de la Australian Open! După ce a reușit să treacă de Simona Halep în sferturi, Serena a dat peste niponă, jucătoare care a învins-o și ea fără emoții pe Su-Wei Hsieh (locul 71 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2, conform portalului Realitatea Sportivă.

După terminarea partidei, Serena Williams a generat o adevărată controversă în rândul iubitorilor de tenis, prin modul în care e ales să își ia la revedere de la spectatorii din tribune. Inedită a fost și reacția de la conferința de presă.

Americanca a fost întrebată dacă modul în care a ales să își salute fanii la final înseamnă, de fapt, un fel de adio pentru Melbourne, iar Serena a răspuns prin “Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”. La final, marea campioană a izbucnit în lacrimi.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: