10
Vin, Mai

Eveniment

Dacă vreți să petreceți Valentine`s Day în natură, Sanctuarul de Urși Libearty de la Zărnești are pregătită o ofertă specială, destinată cuplurilor!

Pachetul cuprinde un tur inedit cu trenulețul prin rezervația de urși, cu intrare la Muzeul Ursulețului de Pluș – singurul obiectiv turistic de acest gen din România!

Atenție, însă, locurile sunt limitate! 7 cupluri se vor putea bucura de experiența inedită dacă achită pachetul în avans: 200 de lei de cuplu.

În timpul turului cu trenulețul, turiștii vor fi însoțiți și de un mic ... Cupidon – ghidul Sanctuarului care le va spune poveștile urșilor salvați de Asociația Milioane de Prieteni și le va descrie activitatea din rezervație. La sfârșit, participanții la Turul Iubirii vor primi și un cadou din partea ursuleților.

Pentru cei care nu au cum să ajungă la Brașov în weekend, dar își doresc să sprijine activitatea Sanctuarului și să contribuie la salvarea animalelor, AMP Libearty a pregătit încă o ofertă specială: certificate de adopție ediție limitată de Valentine`s Day.

Practic, dacă accesați site-ul rezervației, www.millionsoffriends.org, secțiunea SHOP, puteți cumpăra pentru cel drag un astfel de certificat. Costă 300 de lei și este, de fapt, o donație pentru blănoșii îngrijiți de asociație: banii strânși în acest fel sunt folosiți pentru hrana și tratamentele urșilor salvați.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: