12
Dum, Mai

sursă foto: Info Trafic Brașov

Eveniment

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe Drumul Național 73.

UPDATE 9.12.2021 ORA 7:00

"La data de 08 februarie 2021, în jurul orei 22.00, pe DN73, la km 116 + 100 m (între localitățile Bran și Râșnov), a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon. 

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul celor două victime.

Cadavrele au fost preluate și transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. 

În cauză, s-a întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

 

UPDATE ORA 22:52

Potrivit I.S.U. Brașov, cele două victime au fost declarate decedate.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ ORA 8.12.2021 22:47

O mașină este răsturnată pe DN 73, între Râșnov și Tohanu Nou. Apelul la 112 anunța două victime inconștiente.

"Intervenim cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și trei echipaje SMURD (un echipaj este de terapie intensivă cu medic)", a declarat purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov.

Revenim cu detalii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: