13
Lun, Mai

Eveniment

Ce să mâncăm fără să nu ne îngrășăm? De unde pot găsi mâncare bio, fără gluten, fără lactoză, fără conservanți sau coloranți?

De unde pot cumpăra produse sănătoase la un preț accesibil?

Acum toate aceste întrebări au un singur răspuns, 0BoxClub.

Site-ul, unde puteți găsi produse naturale la un preț accesibil, este disponibil pentru toți românii și în special pentru brașoveni.

Inițiatorii acestui proiect, brașovenii Raluca și Daniel Radu au răspuns unor serii de întrebări pentru a-și face cunoscută publicului afacerea pe care o conduc.

Cum ați început această afacere?

Povestea noastră a început în anul 2020 odată cu apariția unor simptome de intoleranta la lactoză a unui membru al familiei.

A urmat o perioadă intensă de documentare, discuți cu specialiști, analize medicale și restricții de alimentație. Ne-am trezit în mijlocul unei mici lupte și am pășit într-o lume plină de restricții. Am realizat ulterior că există foarte mulți oameni care se confruntă cu alergii sau intoleranțe alimentare sau care pur și simplu au dificultăți de tot felul cauzate de un stil de viață neechilibrat. Am decis să sprijinim acești oameni să adopte și să se bucure de un stil de viață sănătos. Așa a luat nașterea ideea 0BoxClub.

Care este cel mai dificil aspect în această afacere?

Există multe provocări dar aș vrea să vorbesc despre cea legată de adoptarea acestui model destul de nou în România: Abonament la cutii cu produse.

Există multe reticențe atunci când vine vorba de abonament pentru că duce cu gândul la un angajament contractual pe o perioadă îndelungată. În modelul de Subscription Box, abonamentul se folosește pentru a scoate în evidență ideea de recurență.

Primești cutia periodic, de obicei lunar în aceeași zi a lunii și plata se reînoiește automat. Dar clienții au controlul absolut asupra acestui abonament, îl pot suspenda sau anula în orice moment, iar cutiile pot fi returnate în termen de 14 zile.

Experiența ne-a arătat că deși inițial au fost reticenți, cei care s-au abonat au fost încântați ulterior.

Pe lângă feedback-ul net pozitiv transmis, toate abonamentele s-au reînnoit.

Urmează să lansăm o serie de reduceri consistente și oferte speciale care să permită oamenilor să descopere produsele noastre și să devina partenerii noștri.

Ce este 0BoxClub?

0BoxClub (www.0box.ro) este o platformă de comerț online care implementează conceptul de Subscription Box. Cu alte cuvinte, livrăm lunar, în toată țara, cutii cu produse, personalizate conform preferințelor clienților noștri.

Este foarte important de precizat că nu este vorba doar despre produsele livrate și calitatea lor, ci și despre experiența creată în jurul cutiilor și valoarea suplimentară adăugată produselor.

Ce livrați mai exact?

Portofoliu de produse “O alimentație echilibrată” reprezintă baza unui stil de viață sănătos. Am început cu produse alimentare, pe modelul "Deschide, Gătește și Savurează". Livrăm cutii cu ingrediente și rețete intuitive, avizate de nutriționist, cu ajutorul cărora clienții pregătesc, în confortul casei lor, preparate delicioase, potrivite pentru ei.

Acestea reprezintă abonamentele 0Box Premium, fără zahăr adăugat, fără gluten sau fără lactoză.

Avem în portofoliu și un abonament Standard 0GlutenBox, pentru care livrăm lunar produse de bază necesare în permanență în bucătărie. Urmează să adăugăm noi produse, unele nealimentare.

Cum ar fi să existe un abonament 0EcraneBox care să iți permită să înlocuiești o parte din timpul petrecut în fața ecranelor cu alte activități educative!? Sau un Abonament Standard la produse prietenoase cu pielea ta și cu mediul înconjurător?!

Cum funcționează?

Practic este suficient să intri pe www.0box.ro, îți alegi abonamentul preferat, adaugi informațiile de livrare și de plată și gata. În data de 20 ale fiecărei luni primești cutia cu produse la ușa ta. Livrarea se face prin curier în toată România! Abonamentul se poate suspenda sau anula oricând iar cutia poate fi returnată în termen de 14 zile.

Colaborăm cu câteva zeci de furnizori, producători locali sau distribuitori dar și cu un web designer și mai nou cu o agenție de content marketing.

Toate acestea asigură livrarea de produse care trec printr-un proces de Research and Development și oferirea unei experiențe unice abonaților noștri.

Experiența începe în online cu un website intuitiv, unde te abonezi și iți gestiunezi abonamentul cu doar câteva clickuri. Apoi continuă în offline cu așa zisa "unboxing experience" - ceea ce vezi și simți atunci când deschizi cutia: calitatea cutiei și a ambalajelor, mesajele din interior, modul de ambalare, combinația de produse, propunerile de valoare suplimentară, toate acestea generează emoție.

Experiența continuă și când savurezi conținutul.

Ce vă diferențiază de restul produselor existente pe piață?

Propunerea noastră de valoare adăugată se regăsește în beneficiile pe care le accesează abonații noștri:

1. Ingrediente atent alese în jurul unor rețete intuitive, avizate și testate în prealabil

2. Emoția descoperirii produselor în momentul în care deschid cutia.

3. Elementele de comoditate și timp economisit prin livrarea recurentă de produse

4. Posibilitatea de a descoperi noi tipuri de produse care pot fi adăugate ulterior în "coșul" zilnic de cumpărături

5. Acces la informații utile adunate de la specialiști și din comunități dedicate

6. Toate acestea la un preț corect!

Cine este în spatele 0Box Club? ​

Am început 0BoxClub ca pe o afacere de familie dar în scurt timp am integrat în echipă și alți oameni care rezonează cu valorile și viziunea noastră.
Fiecare participă cu abilitățile și experiențele sale.

- Daniel Radu ajuta pe partea de leadership și management și este pasionat de “lumea" digitală în general;
- Raluca Radu are o afinitate aparte pentru produse sănătoase pentru oameni și mediul înconjurător, dar și o orientare către înțelegerea nevoilor clienților și găsirea de soluții adaptate;
- Flavia Manole este nutriționist-dietetician și se asigură că ingredientele sunt alese cu responsabilitate și că există un echilibru nutrițional în produsele finale.
- Diana Hotico și Raluca Negrea pun la dispoziție cunoștințe teoretice și practice dobândite în urma unui stil alimentar special dar și a unor activități educaționale cu membrii comunităților pentru care joacă și rol de influencer.
- Colaborăm cu câteva zeci de furnizori, producători locali sau distribuitori dar și cu un web designer și mai nou cu o agenție de content marketing.

Cu ocazia lunii îndrăgostiților, pe site veți găsi o multitudine pe reduceri și pachete avantajoase.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a descoperi toate avantajele puteți intra pe site-ul official www.0box.ro.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: