06
Lun, Mai

Eveniment

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

"În fapt, la data de 20 ianuarie 2021, în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă la o societate comercială amplasată  pe raza municipiului Brașov. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, în vârstă de 32 ani, ce se afla în cadrul programului de lucru, s-ar fi accidentat la nivelul membrului inferior stâng, în timp ce se afla în depozitul societății desfășurând activități specifice.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", potrivit unui comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: