27
Sâm, Apr

foto: www.goanadupabitcoin.ro

Economic

,,GMO Internet, gigantul japonez, a anunțat că va lansa aparatul de minare de bitcoin de top, numit GMO miner B2, echipat cu chipuri de 7nm, pe 6 iunie.

Clienții interesați se pot înregistra de pe acum pentru a primi mai multe informații pe această temă.

Așteptarea produselor de minare bitcoin de 7nm de la gigantul japonez de Internet GMO ar putea să se apropie de sfârșit, după cum a anunțat joi compania.„GMO Internet Group va lansa minerul GMO B2, care este calculatorul nostru de performanță sporită pentru minerit (mașină de minare), pe 6 iunie 2018. Vom produce în masă prima mașină de minare din lume echipată cu chipuri semiconductoare bazate pe procesor de 7nm (chip de minare de 7nm, GMO 72b), care va fi furnizat către clienți de la final de octombrie 2018.”

Compania a lucrat la cercetarea și dezvoltarea chipurilor de minerit de 7nm încă din septembrie anul trecut.

GMO a folosit până acum „calculatoare de minerit cumpărate din magazin” pentru operațiunea sa de minerit lansată în luna decembrie. Acum sunt pregătiți să înceapă să producă propriul echipament, făcut cu chipuri de 7nm, pe care cei de la GMO le vor folosi pentru operațiunile de minerit interne, dar le vor oferi și „altor potențiali clienți care plănuiesc să mineze”, a confirmat compania.

Și dacă GMO nu a lansat încă imagini cu hardwareul de minare real, compania a lansat niște imagini ilustrative ale minerului GMO B2 care se află acum în lucru. „O sesiune de informații pentru posibilii clienți care iau în calcul dacă să cumpere mineri GMO B2 va avea loc miercuri, 6 iunie, în Shibuya, Tokyo, unde vor fi explicate detaliile minerului GMO B2, cum ar fi prețul și performanța”, scrie în anunțul GMO.

Vor exista de asemenea sesiuni de informații pentru serviciul de minerit în cloud în aceeași zi. Sesiunea se va ține în limba japoneză. Înregistrarea este deschisă atât clienților interesați cât și investitorilor instituționali.„Clienții care nu s-au înregistrat din timp nu vor fi admișii”, au accentuat cei de la GMO.

Mai mult, GMO Internet nu mai plănuiește să se folosească de un ICO pentru vânzarea plăcilor de minerit de 7NM, așa cum anunțase în octombrie anul trecut. Un reprezentant al companiei a spus că „pentru vânzarea aparatelor de minerit și minerit în cloud nu plănuim să ne folosim de un ICO”.

Articolul a fost preluat de pe site-ul: www.goanadupabitcoin.ro

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: