06
Lun, Mai

Sursa Foto: Facebook/Olimpic Cetate Rasnov

Sport

În weekend s-au desfășurat meciurile etapei a cincea din liga a treia de fotbal. În seria I, Hărmanul a câștigat la Pașcani, iar Râșnovul a pierdut disputa de la Miercurea Ciuc, în timp ce în seria a cincea, Viitorul Ghimbav a câștigat primele puncte din acest campionat după victoria în fața celor de la Unirea Tășnad.

AFC Hărman a deschis runda a cincea din seria I. Trupa condusă de Florin Stângă a câștigat fără probleme duelul de la Pașcani cu CSM, scor 4-0. Pentru trupa din Hărman au punctat Rareș Forika, Alexandru Țuțu și veteranul Mugurel Buga de două ori. Cu cele trei puncte acumulate, AFC Hărman a ajuns la cota 13 și este pe primul loc al seriei I.

În aceași serie, Olimpic Cetate Râșnov a pierdut disputa din deplasare cu AFK Miercurea Ciuc. Ciucanii lui Laszlo Balint au câștigat cu scorul de 2-0, prin reușitele semnate de Arthur Gyorgy și Adrian Majzik în prima repriză. În partea secundă, elevii lui Daniel Bona și Vasile Tatarciuc au echilibrat disputa, și-au creeat mai multe oportunități de a înscrie dar Ema Popa și Diego Alupoaie nu au găsit drumul spre gol.

În seria a cincea, Viitorul Ghimbav a reuşit prima victorie din acest campionat. Formaţia condusă de Vasile Solomon a câştigat cu scorul de 4-2 jocul disputat în compania celor de la Unirea Tăşnad. Pentru ghimbăşeni au punctat Miloşi de două ori, Drugă şi Paraschiv.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: